Mobistar love work play
 Hello !
juni 2010
Stop met zoeken, download de Gouden Gids  Gratis toegang voor Mobistar-klanten
  Een spel waarbij iedere deelnemer beloond wordt telkens als hij meedoet? Maak kennis met TempoPlay ‘Nieuwe Stijl’. Nog leuker en guller dan zijn voorganger. Met om de drie maanden een superprijs ter waarde van 15.000 euro!
Wegwijs op het mobiele internet

Nu al 50.000 gelukkigen
TempoPlay bestaat ruim een jaar. In die periode gingen meer dan 50.000 Tempo-klanten met een prijs aan de haal. Deelnemen is dan ook eenvoudig: bij elke nieuwe herlaadbeurt van minstens 10 euro, krijg je een unieke code die je kan invoeren op www.tempoplay.be. Met deze code krijg je automatisch een TempoPlay-bonus. Je kan kiezen uit gratis sms’jes, mms’jes of belwaarde. Zeg nu zelf: leuke prijzen om je te bedanken voor je trouw, toch?! Maar dat is niet alles ... Wanneer je deze code ingeeft op www.tempoplay.be, word je automatisch ingeschreven voor de TempoPlay Tombola, waarbij elke maand een winnaar uit de bus valt. Jouw kans om fantastische prijzen in de wacht te slepen.

Superprijzen tot 15.000 euro
Elke maand maak je kans op een van de prijzen uit onze prijzenpot: vakanties, weekendjes, waardebonnen, tickets, ... Alles wat het leven makkelijker, zonniger of gewoon leuker maakt. Ook nieuw bij TempoPlay ‘Nieuwe Stijl’: om de drie maanden maak je kans op een superprijs ter waarde van 15.000 euro.
Zin om met de superprijs van deze zomer te gaan lopen? Azië, Amerika, Afrika, ... waarom zou je moeten kiezen? Met een reis ter waarde van 15.000 euro kan je al het een en ander van de wereld zien!

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en neem deel!
Ben jij Tempo en herlaad je geregeld je kaart voor minstens 10 euro? Laat de bonussen en prijzen van TempoPlay dan niet aan je voorbijgaan. Geef op www.tempoplay.be je code in, kies je TempoPlay-bonus (gratis sms’jes, mms’jes of belwaarde) en wie weet ... misschien ga jij wel met de superprijs ter waarde van 15.000 euro aan de haal!


exemple


Je bent jong en je wil wat … een gsm! >
-
Belgen verslaafd aan sociale netwerken! >
-
Kortingbonnen op zak >
-
Zin om altijd te winnen? Nu kan het! >
-
Liplezen >
-
De websites van de maand >
-
Mobistar-aanbod Promo's Onlineshop Klantenzone
Word nu Tempo en krijg internet everywhere Zomerhits